Virtus

2023.06.24. 21:21

Az ország legerősebb embere kereste Balassagyarmat legerősebb emberét

Fekete László, az ország legerősebb embere közel egy órás humoros, erősségi bemutatót tartott Balassagyarmat főterén szombaton délután. Egy hordó sört ajánlott fel annak, aki elemeli a földtől a 150 kilós golyót.

L.ZS.

Fekete László, az ország legerősebb embere humoros bemutatót tartott Balassagyarmat főterén szombaton

Forrás: Nool.hu

Fotó: Lukács Zsófia

A Szent Iván éjszakája program keretein belül saját  műsorral lepte meg a gyarmati közönséget Fekete Laci és fia Fekete Miklós nyolcszoros világbajnok. A világ legerősebb embere azzal viccelődött, hogy már nyugdíjas korára örül, ha két bevásároló szatyrot meg bír emelni. Majd mesélt a Natúr Világ Legerősebb Emberei Világbajnokságokon elért sikerekről. Azt is elárulta, hogy folyamatosan azon dolgozik, hogy az erős emberek versenye olimpiai sportág legyen.

Az ország legerősebb embere kereste Balassagyarmat legerősebb emberét
Egy hordó sör járt volna annak, aki meg tudja emelni a másfél mázsás kőgolyót       
Fotó: Lukács Zsófia / Forrás: Nool.hu


Műsorában Balassagyarmat legerősebb emberét kereste, akik lakossági súlyokkal mérik össze erejüket.  Négy erős, bátor gyarmati jelentkezett, hogy különböző súlyokat felemeljen. Fekete Miklós segítségével először egy rúdemeléssel a gyarmati Toldi Miklós címért folyt a küzdelem. Könyékig lehetett befogni a rudat, ami nem érhetett hozzá a testhez és a másik kézhez sem. Majd malomkövet, farönköt és kőgolyót kellett a földtől magasba emelni.

Az ország legerősebb embere kereste Balassagyarmat legerősebb emberét
Rönkemelésben is kipróbálhatták erejüket a vállalkozó szelleműek        
Fotó: Lukács Zsófia / Forrás: Nool.hu

– Én fénykoromban 172 kilót vittem a fejem felett– mondta el Fekete Laci a közönségnek. A műsorban két olyan golyót is bemutatott, amelyeket a világbajnokságokon használnak, majd egy hordó sört ajánlott fel annak, aki egy kicsit is megemeli. Sajnos egyik balassagyarmati versenyzőnek sem sikerült a 150 kilót megemelni, azonban egy közel egy órás, humoros előadás részesei lehettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában