Munkálatok

2023.06.24. 09:08

A galériát és a társalgót is felújítják a rétsági művelődési központban

A rétsági képviselő-testület a Városi Művelődési Központ és Könyvtár fűtéskorszerűsítésén túlmenően egyéb belső termek felújításáról is tárgyalt nemrégiben.

H. H.

A galéria felújítása mindenképpen szükséges

Forrás: Beküldött fotó

Az intézmény igazgatója, Jakus Szilvia jelezte a képviselőknek, hogy a két, leginkább használt, kisebb méretű belső terem, a galéria és a vele szomszédos társalgó helyiség minimális javítása feltétlenül szükséges lenne a közeljövőben. Ebbe beletartozna a falhibák korrigálása, a csövek mázolása, a falfelületek kaparása és csiszolása, mélyalapozása, valamint azok átfestése is.

A művelődési központ vezetője hozzátette: a két terem között jelenleg egy hungarocell elválasztás, „vakajtó” van, amit mindenképpen szeretnének kiváltani állandó megoldással. Erre egy gipszkarton felületet tartanak a legalkalmasabbnak.

Az önkormányzat döntésének értelmében megkérik a szakemberek árajánlatait és a munkálatokat a lehető legrövidebb időn belül el is végeztetik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában