Megmérettetés

2023.05.12. 15:43

Sikeres technikusi vizsgát tettek a salgótarjáni stromfeldes diákok

A Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Technikumban az érettségik mellett technikusi vizsga is zajlott a napokban, méghozzá teljes sikerrel.

V. E.

Sikeres vizsgát tettek a Stromfeld CAD-CAM informatikusai

Forrás: Beküldött fotó

A szakképzési centrum portálunkhoz eljuttatott tájékoztatása szerint, sikeres vizsgát tettek a Stromfeld CAD-CAM informatikusai, azaz a technikum 5/13. a osztályának összes diákja: Báldi Bálint, Hajdú Attila, Kazinczi Bálint, Nagy Gergő, Nagy Noel, Oláh Martin Alex, Varga Bettina és Varga Rebeka Alexandra. 

A tavaly érettségizett tanulóknak az írásbeliként elkészített szakdolgozatukon túl gépkezelési, programozási műszaki rajz ismereteikből, valamint modellezésből kellett számot adniuk tudásukról.

– Molnár János vizsgafelügyelő a számonkérés értékelését követően mindegyik tanulónak átadta a technikusi oklevelet, amely valakinek elhelyezkedést, míg másoknak biztos kezdetet jelent. Emellett pedig fontos lépés azoknak is, akik mérnöki pályára készülnek. A vizsgabizottság külön kiemelte Oláh Martin Alex teljesítményét, aki maximális pontszámot ért el a technikusi vizsgán – olvasható a tájékoztatásban, amelyből az is kiderült, hogy a CAD-CAM informatikusok osztályfőnöke Jászai Jácint mérnöktanár volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában