Előadás

2023.05.27. 14:06

Örömzene szólt a salgótarjáni Kodály Zoltán iskola tanévzáró koncertjén (videó)

Fülbemászó dallamok csendültek fel a minap a Salgótarjáni Általános Iskola Kodály Zoltán Tagiskolájában. A zene tagozatos diákok tanévzáró hangversenyét idén ismét megrendezték, a program az utóbbi években a járvány miatt ugyanis elmaradt.

G. E.

Igazi örömzenélést hallhattak a Kodály Zoltán iskolába látogató szülők és érdeklődők

Forrás: Beküldött fotó

Igazi örömzenélést hallhattak a Kodály Zoltán iskolába látogató szülők és érdeklődők pénteken. Az intézmény alsó és felső tagozatos diákjai, a kórusok, az énekes- és a hangszeres szólisták tanévzáró koncertjén minden jelenlévőt elvarázsoltak előadásukkal a csemeték. Az utóbbi években a járvány miatt elmaradt ez a hagyományos program, azonban minden résztvevő nagy örömére idén újra felcsendültek a dallamok. 

A rendezvényen elhangzott: az iskolában kiemelt a zenei oktatás, a koncerten a gyerekek átélhetik a közös éneklés élményét. A diákok számára az is fontos, hogy közönség előtt mutathassák be a tanév során elsajátított ismereteiket. Ezért készültek tanulók és pedagógusok ismét nagy lelkesedéssel az előadásra, amit a szülők és a hozzátartozók is nagyon vártak. 

A tanévzáró koncerten támogatói jegyeket is lehetett vásárolni, amivel az iskola Pro Arte Musica Alapítványát segíthették a résztvevők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában