Művészeti képzés

2023.05.22. 16:38

Meseelőadással mutatják be a bátonyterenyei művészeti iskola képzési palettáját (podcast)

A muzsikus királyfi című meseelőadással tárják az óvodások és alsó tagozatos diákok elé a Bátonyterenyei Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és növendékei az intézményben elérhető tanszakokat.

G. E.

Egy meseelőadásba szőve mutatják be a növendékek az Erkel Ferenc iskolában elsajátított ismereteiket

Forrás: Nool

Fotó: G. E.

A zene-, a szín- és bábművészet, a képző-, illetve a táncművészet tanszakok növendékei egy meseelőadásba szőve mutatják be az Erkel Ferenc iskolában elsajátított ismereteiket. A muzsikus királyfi című előadást, amit a tanárok közreműködésével állították össze, a bátonyterenyei óvodásoknak és az alsó tagozatos diákoknak mutatják be, így csinálva kedvet a művészeti képzésekhez. 

Az első, vidám, zenével átszőtt, rajzokkal illusztrált, tánccal záródó meseelőadást érdeklődve nézték és hallgatták a gyermekek, végül hangos tapssal jutalmazták a fellépőket. Azok pedig, akik annak kapcsán kedvet kapnak valamelyik művészeti ághoz, június 14. és 16. között iratkozhatnak be, azonban még szeptemberben is lesz arra lehetőség. A részeltekről Kerekes Gábor, az iskola igazgatója számol be podcastünkben, illetve az intézmény honlapján is lehet tájékozódni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában