Nool.hu podcast

2023.05.11. 18:29

Megtanultak helyesen közlekedni, majd a rendőr nyakába ugrott egy kislány Salgótarjánban (fotók, videók, podcast)

A helyes közlekedésre buzdították a nógrádi óvodásokat csütörtökön a salgótarjáni Fő téren a helyi rendőrök a közlekedési kultúra napja alkalmából. Az eseményen nem mindennapi látvány fogadta kollégánkat, aki szemtanúja volt, hogy egy kislány Bárnai Kinga rendőr őrnagy nyakába ugrott, de olyan is akadt, aki ajándékkal kedveskedett neki. Szem nem maradt szárazon.

Gubányi Patrik

A helyes közlekedésre buzdították a nógrádi óvodásokat a salgótarjáni Fő téren

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

A közlekedési kultúra napja keretében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága színes programokkal várta az érdeklődőket csütörtökön Salgótarján Fő terén. A rendezvényre több tucat helyi óvodás és iskolás látogatott el, akik játékos közlekedésbiztonsági feladványok megoldásával szerezhettek hasznos, a szabályos közlekedést elősegítő ismereteket. Ezen felül tesztelhették KRESZ tudásukat, kipróbálhatták az ittasságot szimuláló szemüveget, valamint a biztonságos kerékpározás legfontosabb alapjait a helyszínen felállított ügyességi pályán sajátíthatták el. 

A Salgótarján Összevont Óvoda és Bölcsőde Nyitnikék Tagóvodájának növendékei egy többrészes videóban is szerepeltek, amelyben a helyes közlekedést mutatták be társaiknak. A filmet a Fő terén kihelyezett LED falon vetítették le. 


A programon szem nem maradt szárazon: Bárnai Kinga rendőr őrnagy számára több megható momentum is volt. Akadt, aki a nyakába ugrott és olyan is volt, aki ajándék rajzzal kedveskedett neki. Az egyenruhás szerint az ilyen pillanatokért éri meg igazán művelni ezt a csodálatos szakmát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában