Koncert

2023.05.21. 17:16

Kowáékkal tombolt a közönség, égig ért a hangulat Kazáron (fotók, videók)

A Kowalsky meg a Vega óriásit tombolt rajongóival szombat este Kazáron. A közönség egy emberként énekelte a zenekar dalait.

P. K.

Fergeteges hangulatot teremtettek

Forrás: Nool

Fotó: H.Cs.

Mint arról portálunk is beszámolt: a Kowalsky meg a Vega zenészeinek nem ismeretlenek a nógrádi utak, hiszen már többször koncerteztek a megyében. Tavaly július közepén forrósították fel a hangulatot a Mátraterenyén első alkalommal életre hívott Darazsik Feszten, míg 2018-ban fergeteges jubileumi koncertet adtak a salgótarjáni sportcsarnokban.

E hét pénteken a csapat Győrben kezdte meg országjáró turnéját, majd szombaton a kazári laskafesztiválon folytatták a bulizást. Kowáék olyan dalokkal készültek a nógrádiaknak, mint például a Lehetetlen nincs, a Mint egy jel, a Varázsszavak, az Egy világon át, az Áldás rapszódia, az Amilyen hülye vagy, én úgy szeretlek. Természetesen az este repertoárjából nem maradhatott ki a Tombold ki!, valamint az Égigérő sem. S hogy stílszerűek maradjunk ez utóbbi dal szövegéhez, összességében elmondható, hogy "Égig ért a hangulat Kazáron..."  

Fotóriporterünk, Hüvösi Csaba látványos fotókat is hozott a koncertről. Érdemes belelapozni!

Nem csupán a nógrádi közönség, de Kowáék csapata is jól érezte magát Kazáron. Erről árulkodik Facebook-posztjuk is, melyet a koncert után tettek közzé az oldalukon:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában