Állásbörzét tartanak Rétságon

2023.05.20. 10:01

Jövő héten Rétságon zárja tavaszi állásbörzéjét a kormányhivatal

Rétságon tartanak állásbörzét május 25-én, csütörtökön, 9 és 12 óra között. Itt zárul a kormányhivatal eseménysorozata.

E.-L.Zs.

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal tájékoztatott: a résztvevő munkáltatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget, megváltozott munkaképességű és nyugdíjas munkavállalóknak is kínálnak majd állásokat, valamint részmunkaidős ajánlatok is szerepelnek a betölthető pozíciók között.

A rétsági Városi Művelődési Központban megrendezendő állásbörzén, május 25-én 9 és 12 óra között – többek között – ott lesz: ADECCO Kft. ,Celitron Medical Technologies Kft., Dr. Göllesz Viktor Rehabilitációs Intézet és Ápoló Gondozó Otthon, Fitesa Rétság Kft., Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet, KNAUS Tabbert Kft., Magyar Honvédség, Nógrád Vármegyei Rendőr-főkaptányság, Nógrádi Vegyipari Zrt., Samsung SDI, Trenkwalder Recuitment Kft.

Hozzátették: Rétságon közel 1490 nyitott pozíció várja az érdeklődőket, ebből mintegy 70 fő részére a vármegyei, közel 310 fő részére pedig a vármegyén kívüli és a munkaerő-kölcsönző cégek kínálnak álláslehetőségeket. A honvédség és a rendőrség több mint 1100 fő részére kínál álláslehetőségeket úgy környékünkön, mint az ország más térségeiben lévő szolgálati helyein. A betölthető munkakörök között szerepel például a 10 hónapos rendőrjárőr, az ápoló, a hegesztő, az ételszállító, a könyvelő, a hentes, de villanyszerelő és számos egyéb nyitott pozíció is lesz.

Az állásajánlatok mellett elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális nógrádi álláslistája, megismerhetők lesznek a különféle szolgáltatások, támogatási lehetőségek, továbbá a szervezők tájékoztatást adnak majd a támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról, valamint segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában. Az eseményen az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek közül a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum mutatja be képzési ajánlatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában