Ingyenes LED-csereprogram

2023.05.15. 13:27

Hétfőn még kérhetnek a gyarmatiak ingyenes LED-izzókat

Mint arról korábban is beszámoltunk: LED-csereprogramot hirdettek a lakosság számára Balassagyarmaton, amelynek keretében a résztvevők ingyen juthatnak LED-ekhez, majd cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű fényforrásokra.

E.L.-Zs.

– Május 15-én, hétfőn van utoljára lehetőség regisztrálásra az ingyenes háztartási LED-izzó csereprogramra – emlékeztette a lakosságot Csach Gábor polgármester a közösségi oldalán.

Korábban arról is tájékoztatást adott, hogy akinek nincs internete, vagy nem tudja használni azt, annak az önkormányzat nyújt segítséget abban, hogy élni tudjon ezzel a lehetőséggel. Ezért még ma is, 9 és 15 óra között a B épület 27. számú irodájában Keresztes Ágotát kereshetik a személyes irataikkal és az áramszámlájukkal együtt a helyiek.

– A LED-izzó jelentős energiamegtakarítás a hagyományosakhoz képest, spórolást jelent a villanyszámla tekintetében. Hosszú, akár tíz éves élettartamú, egyenletes fényű. A kisebb energiafelhasználásnak és a kevesebb keletkező hulladéknak köszönhetően alacsonyabb környezeti terhelést jelent – ismertetik a csereprogram internetes oldalán.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában