Pénzügy

2023.05.02. 09:56

Bankjegykiadó automata segíti a kényelmes ügyintézést Mátraterenyén

Új bankjegykiadó automatát helyeztek üzembe a napokban Mátraterenyén, ami a helyiek és a környéken élők kényelmét és elégedettségét szolgálja.

G. E.

Új bankjegykiadó automatát helyeztek üzembe a napokban Mátraterenyén

Forrás: Beküldött fotó

Mátraterenyén helyezett üzembe a K&H Bank új bankjegykiadó automatát. A szerkezet a község nádújfalui településrészén, az orvosi rendelőnél kapott helyet. 

– Pénzintézetünk életében mindig is fontos szempont volt, hogy az ügyfeleinket minél magasabb szinten ki tudjuk szolgálni és elégedetté tenni. Ennek egyik fontos állomása az ATM telepítése is – tájékoztatott Storkné Molnár Mónika, területi vezető. 
– Bankunk kifejezett célja, hogy a Mátraterenyéhez hasonló településeken rendszeres személyes jelenléttel javítsuk a pénzügyi szolgáltatások helyi elérhetőségét. Mobilbankár kollégánk rendszeresen jelen lesz Mátraterenyén, segít az ott élők banki ügyeiben. Köszönjük Gecse László polgármester, valamint Gyurcsák Tamás alpolgármester együttműködését, amivel lehetővé tették, hogy megvalósuljon ez a kezdeményezés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában