Lezárás

2023.05.23. 13:08

Aszfaltozási munkálatok okoznak majd fennakadást a kazári iskola környékén

A kazári Aba Sámuel Általános Iskola szerdán csak a település önkormányzatának utcája felől lesz megközelíthető.

V. E.

Az Aba Sámuel Általános Iskola közösségi oldalán osztotta meg Róthné Tarsoly Anita intézményvezető tájékoztatását, amely szerint május 24-én, szerdán 7 és 19 óra között az iskola utcájában aszfaltozási munkákat végeznek majd a szakemberek. Ez az oka annak, hogy az épület a Szabadság út felől sem autóval, sem gyalogosan nem lesz megközelíthető.

– Kérjük önöket, ha gépkocsival érkeznek, a kazári önkormányzat hivatalának utcájában, azaz a Palóc úton – régi nevén Táncsics út – parkoljanak. A szülők bekísérhetik a gyermekeiket az iskolába. Az autóbusszal érkezők a leszállást követően szintén ezen a szakaszon közlekedjenek! – olvasható Róthné Tarsoly Anita felhívásában. A bejegyzésből az is kiderül, hogy szerdán a hivatal és az iskola közötti kiskaput kinyitják, így azon keresztül is be lehet majd jutni az oktatási intézménybe. A biztonságos közlekedést az iskola közelében polgárőrök segítik majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában