Úszás

2023.05.05. 08:15

Aranyérmet szerzett a gyarmati iskola tanulója a diákolimpián

Az úszás Országos Diákolimpia döntőjéből aranyéremmel tért haza Kiss Nándor, a balassagyarmati Mosoly Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákja.

E-L. Zs.

Kiss Nándor ismét négy aranyéremmel térhetett haza

Forrás: Beküldött fotó

Hajdúszoboszlón rendezték az országos FODISZ úszó diákolimpiát, ahol Kiss Nándor szakácssegéd 1/9. osztályos tanuló a Mosoly Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény színeiben versenyzett.

– Az olimpia jókedvűen telt, Nándi rendkívül ügyesen helytállt. Minden időeredményét javította és mind a négy számát megnyerte, újból négy aranyérmet hozott haza – számolt be róla közösségi oldalán a Mosoly Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény.

Dobsonyi László, az intézmény testnevelő tanára portálunknak elmondta, hogy ez a kiváló eredmény a kitartó munkának és a szülők támogatásának köszönhető. – Nándi a balassagyarmati Révész László Tanuszodában Jakubecz Andrea konduktor segítségével készült a versenyre, valamint szüleivel Egerben is rendszeresen úszik. A tanórák keretében, illetve a szárazföldi edzéseken és a sportfoglalkozásokon is kiválóan teljesít és folyamatosan fejlődik – fogalmazott a sportoló tanára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában