Évforduló

2023.04.26. 09:20

Majálissal egybekötve ünneplik Vizsláson a kultúrház átadásának fél évszázados jubileumát

A vizslási kultúrház átadásának ötvenedik évfordulóját ünnepelhetik és majálison mulathatnak május 1-jén, hétfőn a helyi lakosok.

V. E.

50 éve szolgálja a helyieket a művelődési ház

Forrás: Google Maps

Sándor József, Vizslás polgármestere közösségi oldalán osztotta meg, hogy május 1-jén, hétfőn a község önkormányzata a kultúrház átadásának ötvenedik évfordulója alkalmából szervezett jubileumi műsorral egybekötött majálist tart.

A program a már hagyományos Szedd a lábad! közösségi futással indul Vizslás-Újlakon. A mozogni vágyók 8 óra 30 perckor gyülekezhetnek az újlaki boltnál, majd a negyedórás bemelegítés után, 9 órakor elrajtol a futás. 

A jubileumi műsor 14 órakor kezdődik a kultúrházban a Vizslási Százszorszép Menyecskekórus előadásával. Azt követően az érdeklődők Bocsi Éva, vizslási születésű népi iparművész, a Népművészet Mestere babáinak bemutatóján vehetnek részt, majd előadást hallgathatnak meg Bocsi Sándortól a jubileum alkalmából. Végül a megjelentek a faluközpontba vonulva 15 órakor a Vizslási Bóbita Óvodába járó gyerekek műsorát tekinthetik meg, majd azután májusfát állíthatnak az asszonykórus közreműködésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában