Megelőzés

2023.04.25. 11:55

Interaktív drogprevenciós foglalkozásokat tartanak a nógrádi iskolákban

Ingyenesen biztosít drogprevenciós foglalkozást a Bátonyterenyei Gyerekesély Program az abba bevont települések iskoláiban.

G. E.

A lehetőséggel a programba bevont települések általános- és középiskolái élhetnek. A napokban a dorogházai Móra Ferenc Általános Iskolában tartott előadást Márk Tibor, az Árral Szemben a Jövőért Alapítvány alapítója. 

– Vendégelőadónk korábban egy városi rendezvényen vett részt, így kerültünk kapcsolatba vele. Úgy gondoljuk, hogy a hetedik, nyolcadikos, valamint a középiskolás korosztálynak jó, ha minél többet hallanak a drogok és a szerhasználat káros hatásairól, ami sokszor a korai iskolaelhagyás és a deviáns magatartás mögött áll – fogalmazott Bakóné Dávid Judit, a gyerekesély program munkatársa. – A modern, interaktív drogprevenciós foglalkozásokat felajánlottuk a bevont települések iskolái számára, amivel szinte minden intézmény élt. 

Mint mondta: a napokban zajlanak az előadások, ami nagyon népszerű a diákok körében. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában