Elektronikai hulladékgyűjtés

2023.04.05. 09:56

Ingyen adhatják le a cerediek az elektromos hulladékot

V. E.

Ingyenes lakossági és közterületi elektronikai hulladékgyűjtést tartanak Cereden április 10-ig. A község közösségi oldalán, valamint a falu önkormányzatának honlapján is elérhető tájékoztatás szerint a helyiek munkanapokon 8 órától 16 óráig adhatják le a faluház mögötti füves területen a használaton kívüli, árammal, vagy akkumulátorral működő, ép eszközeiket és berendezéseiket. 

Ennek értelmében a lehetőséggel élni kívánó cerediektől átveszik egyebek mellett az irodai eszközöket, hűtőt, fagyasztót, mosógépet, porszívót, illetve elektromos konyhai berendezéseket. Szintén leadhatók a számítógépek, telefonok, TV-k, video berendezések, elektromos kerti gépek, esetleg a gázzal működő konvektorok, bojlerek, vagy épp a kazánok. Ugyanakkor a szervezésben résztvevő Elektronikai Hulladékhasznosító Kft. nem tudja átvenni például az orvostechnikai eszközöket, földfém kábeleket, radioaktív berendezéseket, fénycsöveket, toner patronokat vagy a napelemeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában