Fittség

2023.04.23. 15:57

Aktív programokkal készülnek az érdeklődőknek Diósjenőn

L. J.

A település önkormányzata, valamint a Diósjenői Állat- és Természetvédő Egyesület a település honlapján tette közzé, hogy május elsején megszervezik az Aktivitás Napját 10 és 15 óra között a sportpályánál. Mint írták, a programokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A közlemény szerint az óvodásokat félkörös futás várja a focipályán 10.15-től, illetve akadálypálya a kis műfüves pályán 10.30-tól. Az általános iskolások duatlon – kerékpár és futás – kategóriában mérhetik össze a tudásukat, illetve 13 órától kerékpártúrán vehetnek részt a tó körül. A felnőtteknek pedig 10.15 órakor a vasútállmásról indul túra Drégelyvárra, valamint 10.10 órakor kerékpártúra egyénileg Kemencére. A szervezők futással is kedveskednek számukra a tó körül, amely 10.30 órakor indul. A családokat pedig 10.35 órai kezdettel gyalogtúrára várják, amelynek úti célja Závoz. Ezt követően 14 órától a Dogtales személykereső kutyás bemutatót tart, majd Kareczkiné Csernák Dóra fitnesz edző tart órát. A programot sorsolással zárják, amelyen belépőket osztanak ki az Ágnes-fürdőházba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában