Bál

2023.02.13. 10:18

Ők az év polgármesterei Nyugat-Nógrádban – mutatjuk a listát! (fotók)

Három év után ismét megrendezték a nyugat-nógrádi polgármesterek bálját Balassagyarmaton, a Vármegyeháza dísztermében.

L.J.

A nyugat-nógrádi polgármesterek bálja

Fotó: Fürjes Béla

A hétvégi eseményen Balla Mihály, a térség országgyűlési képviselője és Vass Miklós, a Nógrád Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökével közösen átadták a 2020, 2021 és 2022-es Év Polgármestere és az Év Polgárőr Polgármestere-díjakat.

– Az Év Polgármestere-díjat a térség polgármestereinek szavazatai alapján a 2020-as évre Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere kapta, aki betegsége miatt későbbi időpontban veszi át a díjat. A 2021-es évre Varga Richárd, Nógrád település polgármestere, 2022-re pedig a 25 éve regnáló Velki Róbert, Magyargéc polgármestere kapta az elismerést – közölte az országgyűlési képviselő. Hozzátette: – Az Év Polgárőr Polgármestere-díjat 2020-ban Frenyó Gábor, Szügy polgármestere, 2021-ben Verbói Gábor, Nógrádmegyer polgármestere és 2022-ben Szikoráné Sebestyén Katalin, Mihálygerge polgármester kapta, aki betegsége miatt szintén egy későbbi időpontban veszi át majd az elismerést. 

Balla Mihály kitért arra is, hogy a rendezvényen a kitűnő hangulathoz a zenét idén is a Koktél4U zenekar szolgáltatta, a „Polgármesterek tortáját” pedig Jagyutt Péter mestercukrász készítette el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában