Lövészkupa

2023.02.26. 10:20

Lövészversenyen bizonyíthatnak a balassagyarmati diákok

A HS Lövészkupa légfegyveres lövészversenyének regionális elődöntőjét március 1-jén, szerdán szervezik meg a balassagyarmati Honvédelmi Sportközpontban. Három vármegye legjobbjai mérik össze tudásukat.

L. J.

A Honvédelmi Sportközpont közösségi oldalán számolt be róla, hogy Balassagyarmatról általános iskolai kategóriában Zérczi Regő és Velenczei Balázs Gergő jutottak tovább a fordulóba. 

Hozzátették: középiskolai kategóriában a lányok közül Bobák Valentina, Csalár Johanna, Gordos Réka, Jónás Kamilla, Kacsányi Viktória, Kalmár Sára, Kaszab Laura, Kovács Natália, Mihalik Fruzsina, Radics Mária, Rózsa Hanna Réka, Terék Vivien, Vad Liliána és Vanek Rebeka, a Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola diákjai, valamint Balogh Szaffi Kira és Damkó Rebeka Ludovika, a Szent-Györgyi Albert Tecnikum tanulói kerültek az elődöntőbe. 

A középiskolás fiúk közül Batta Tamás, Kovács-Bedő Bendegúz, Nagy Kristóf, Oláh Dominik és Szendrei Vencel Larion mutathatják meg ügyességüket a lőállásokban, ők valamennyien a Mikszáth tanulói.

A regionális elődöntőket az országos döntő követi, amelynek a Nemzeti Lőtér ad majd otthont március 17-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában