Farsang

2023.02.20. 08:55

Elmaradt a bolondos túra, képernyőn mutatják be a kis- és nagybárkányi jelmezeket

Az időjárás miatt elmaradt a Bolondozás a hegyekben nevet viselő túra vasárnap, amelyet a kisbárkányiak és a nagybárkányiak számára hirdettek meg a szervezők.

Veres Edina

Nem vesznek kárba az érdekes darabok, online lehet majd bemutatni a maszkokat

Forrás: pixabay

Amint arról portálunk beszámolt, a két falu lakosai vasárnap a Csepegtető-kúthoz vezető, jó hangulatú kirándulást terveztek tenni, amelyet a túrázók jelmezbe bújva teljesíthettek volna. Azonban mind Nagybárkány, mind Kisbárkány arról számolt be a közösségi oldalán, hogy a túra a várható eső miatt elmarad, így azt egy későbbi időpontban tartják majd meg. A szervezők azonban tudták, hogy sokan készültek jelmezekkel, emitt azok bemutatására más módon találtak lehetőséget.

Mint írták, a kreatív alkotásokkal és az azokat bemutató kis versikékkel hétfőn 16 óráig jelentkezhetnek a helybeliek a kisbárkányi, vagy a nagybárkányi önkormányzat e-mail-címén. A jelmezeket Facebook bejegyzésekben mutatják be, a maskarákra kedden lehet majd szavazni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában