Segítség

2023.02.11. 10:06

Balassagyarmaton is fogadják az adományokat a földrengés károsultjainak

Balassagyarmat – több nógrádi önkormányzat és szervezet mellett – szintén gyűjtést szervez a pusztító törökországi földrengés károsultjainak a megsegítésére.

Ember-Lukács Zsófia

Csach Gábor polgármester közösségi oldalán tette közzé a felhívást, hogy Balassagyarmaton is gyűjtik az adományokat a földrengés károsultjainak.

 – Adománygyűjtéssel segítjük a törökországi földrengés áldozatait! Jellemzően hétfőtől péntekig munkanapokon 8 és 18 óra között, de február 11-én és 18-án is várjuk az adományokat – írta a polgármester. 

Hozzátette: akinek otthon feleslegessé vált, lehetőség szerint nem, vagy alig használt téli gyermek és felnőtt ruházata (csizmák, bakancsok, sálak, sapkák, kesztyűk, pulóverek) és egyéb hasznos holmija (sátor, mobil ágy, matrac, takarók, termoszok, mobil telefontöltők, tartós élelmiszer) van, az munkanapokon 8 és 18 óra között a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban tudja leadni. Az önkormányzat azokat szükség szerint továbbítja a török nagykövetségnek.

Csach Gábor arra is kitért, hogy akinek nincs ilyen újszerű holmija pénzadománnyal is segítheti az áldozatokat.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, több nógrádi önkormányzat és szervezet is gyűjtést szervez a  pusztító földrengés áldozatainak megsegítésére:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában