Felsőoktatás

2023.01.24. 07:33

Végzős diákokat várnak a salgótarjáni kutatóhely szakmai napjára

P. K.

Az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési és Kutatóhely (SKKK) január 26-án, csütörtökön, 13 órától szakmai napot tart Rákóczi úti telephelyén középiskolák végzős diákjainak, osztályfőnökeinek és pályaválasztási felelőseinek. Székyné dr. Sztrémi Melinda, az SKKK igazgatója portálunknak elmondta: a megnyitót követően számos szakmai, érdekességekkel teli előadást hallhatnak az érdeklődők. 

Elsőként Simon Csaba pályaorientációs tanácsadó villantja fel az egyetem képzési kínálatát Salgótarjánban, valamint beszél a szakmai gyakorlat és a duális képzés nyújtotta lehetőségekről a nógrádi partnervállalatokat érintően. Ezt követően Szabó-Zsidai Krisztina oktatási igazgató a felsőoktatási felvételi eljárás szabályairól és változásairól prezentál a közönségnek. 

Az igazgató hozzátette: emellett a vállalati partnerek – a Gyémánt-Pirazol Kft. és a Wamsler Se Rt. – is bemutatják tevékenységüket, valamint az általuk kínált lehetőségeket a diákok számára. A szakmai napot kötetlen beszélgetés zárja.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában