Beruházás

2023.01.14. 18:45

Szécsényben idén átadhatják a tanuszodát

Előreláthatólag a szécsényi tanuszoda munkálatai az idén célt érnek. Stayer László, a város polgármestere a tervekről is beszélt.

Lászlók Judit

Ha minden a tervek szerint halad, akkor már ebben az évben birtokba vehetik a helyiek a tanuszodát

Forrás: Shutterstock

Stayer László, Szécsény polgármestere érdeklődésünkre elmondta, bízik benne, hogy 2023-ban már lesz lehetőség arra, hogy az ipari park végre megvalósulhasson a városban. Emellett reméli, hogy a helyi mentőállomás fejlesztésére elnyert beruházás munkálatai nemcsak elkezdődnek, hanem be is fejeződhetnek idén. A tanuszodát pedig a tervek szerint májusban műszakilag átadhatják

– Több benyújtott pályázatunk elbírálása folyamatban van. Ezek közé tartozik a szabadidőpark fejlesztése, egy önkormányzati ingatlan energetikai korszerűsítése, valamint belterületi utak felújítása Pösténypusztát és Benczúrfalvát érintően – mondta a polgármester.

Hozzátette: az önkormányzati ingatlanok energetikai korszerűsítését idén is tudják folyatni, ami a jelenlegi helyzetben rendkívül fontos lenne, továbbá várják az új pályázati kiírásokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában