Adomány

2023.01.11. 16:39

Ötszáz plüssjátékot ajándékoztak a kórház beteg gyermekeinek a tarjáni kézisek

A Salgótarjáni Strandépítők Kézilabda Club immár másodszor gyűjtött szurkolóival plüssjátékokat a Szent Lázár Megyei Kórház beteg gyermekeinek.

Nool

A gyerekek kórházban töltött nehéz napjait szeretnék egy kicsit könnyíteni

Forrás: Beküldött fotó

A Szent Lázár Megyei Kórház portálunkhoz eljuttatott közleménye szerint a kezdeményezéssel közel ötszáz plüssjátékot sikerült összegyűjteni. 

– A sportolók bíznak abban, hogy hagyományt teremtenek az akciójukból. A nemes kezdeményezés adományait a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya kis betegeinek ajánlották fel – tették hozzá. 

Több zsáknyi adományt gyűjtöttek
Több zsáknyi adományt gyűjtöttek
Forrás: Beküldött fotó

Az intézmény nevében a menedzsment és az osztály főorvosa vette át az adományt, majd ezt követően a Salgótarjáni Strandépítők Kézilabda Club képviselői átadták a puha ajándékokat.

A gyerekek örültek a meglepetésnek
A gyerekek örültek a meglepetésnek
Forrás: Beküldött fotó

A Strandépítők egy évvel ezelőtt is több zsák plüssállatot adományoztak a salgótarjáni Szent Lázár Kórház gyermekosztályának. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a csapat tagjai is szurkolóik akkor is rengeteg plüsst gyűjtöttek annak érdekében, hogy egy kicsit hozzájáruljanak a gyerekek gyógyulásának nehéz időszakához.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában