Látvány

2023.01.11. 18:22

Már élvezhetitek a Sulyom-hegyi kilátó páratlan panorámáját

Elkészült Bátonyterenyén a Sulyom-hegyi kilátó, amelyről páratlan panoráma tárul a látogatók szeme elé. A kormány egyedi döntése alapján, 45 millió forintos pályázati támogatást fordíthatott a város a beruházásra, amelynek során a kilátó alatti Trianon-emlékpark fejlesztése is megvalósult.

Gulyás Edina

45 millió forintos pályázati támogatást fordíthatott a város a beruházásra

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Elkészült a Sulyom-hegyen az a beruházás, amelyre a város önkormányzata – a Magyar Kormány egyedi döntése alapján – 45 millió forintos nettó támogatást kapott. Az elnyert összeget Trianon-emlékpark fejlesztésére fordították, egy kilátót is kialakítottak a területen, továbbá parkoló is épült, illetve az odavezető utat is lekövezték és szegélyezték. 

Nagy-Majdon József polgármester korábban arról tájékoztatott, hogy a város fölé magasodó, gyönyörű panorámával rendelkező parkot a fenti támogatás segítségével tették méltóvá az itt tartott megemlékezésekhez. A munkálatok a tervek szerint alakultak, így tavaly év végére befejeződött a beruházás. A kilátóból nyíló csodás panorámát már sok látogató megcsodálta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában