Baleset

2023.01.25. 18:51

Gyűjtést szerveznek a munka közben elgázolt állatvédőnek

Gyűjtést szerveznek annak a nyugat-nógrádi állatvédőnek, akit a napokban gázoltak el munka közben a saját autója mellett Magyargécen.

E-L. Zs.

Egy állatvédőt gázoltak el a napokban Magyargécen, a saját autója mellett. Ahogyan arról pénteken beszámoltunk, eddig ismeretlen okok miatt egy gépjármű lesodródott az útról és egy parkoló autónak ütközött, majd azt egy arra sétáló gyalogosnak tolta Magyargéc területén. Erről Tamás- Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatta hírportálunkat.

Az esettel kapcsolatban azóta megtudtuk, hogy kutyatápot akart kivenni a csomagartójából egy állatvédő, amikor elgázolta a figyelmetlen sofőr. Akinek az áldozat a tápot vitte, még félre tudott ugrani a kocsi elől, így ő kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Az elütött nő lába azonban súlyosan megsérült, megműtötték, emiatt most sokáig nem fog tudni dolgozni. A közösségi oldalakon gyűjtést indítottak számára.

„Szilvi a nógrádi állatmentés lelke, az egész élete az állatokról szól. Hosszú és fájdalmas felépülés vár rá, ezért szeretnénk most őt támogatni. Nem tudjuk még pontosan, mire lesz szüksége, de napi kapcsolatban vagyunk vele, minden lépésénél szeretnénk ott lenni” – írják az állatvédő közösségi oldalán a támogatói.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában