Jótékonyság

2022.12.21. 07:55

Sikeresen zárta adománygyűjtő akcióját a balassagyarmati intézmény

Idén is sikerrel zárta cipősdobozos adománygyűjtő akcióját a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikuma. A város hivatalos gyűjtőpontjáról a napokban 113 adománnyal teli dobozt szállítottak el.

Lászlók Judit

Vajda Andrea, az intézmény igazgatóhelyettese a rengeteg adománycsomaggal

Forrás: Beküldött fotó

– A Baptista Szeretetszolgálat által koordinált programba immár 19. alkalommal csatlakoztak a szent-györgyisek – mondta el portálunknak a gyűjtést szervező Vajda Andrea, az intézmény igazgatóhelyettese. – A tanulók és tanáraik egyaránt részt vettek Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójában, s töltötték meg a szeretet dobozait játékokkal, plüss mackókkal, írószerekkel, valamint édességekkel – tette hozzá. 

A gyűjtőpontra az NMSzC Szondi Technikum és Szakképző Iskola csapata is lelkesen hozta el szép számú adományát. A dobozon ráadásul feltüntették, hogy fiúnak vagy lánynak, s hogy hány éves korúnak szánták az adományt, ezzel is növelve az esélyét annak, hogy azok karácsonyra a legjobb helyre kerüljenek.

A cetliknek hála a legjobb helyre érhetnek majd célba az ajándékok
A cetliknek hála a legjobb helyre érhetnek majd célba az ajándékok
Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában