Miértek

2022.12.13. 09:01

Nem láttam hókotrót! – a leggyakoribb kommentekre reagált a Közút a TikTokon

A nógrádi "zenélő" út után újabb erős videóval jelentkezett TikTok-csatornáján a Magyar Közút. Ebben egyebek mellett választ kapunk arra is, hogy miért járnak felemelt ekével a hókotrók a havas utakon.

Nool

Sokan panaszkodnak, hogy maximum felemelt lapáttal közlekedő hókotrókkal találkoztak az elmúlt napokban (borítóképünk illusztráció)

Forrás: Nool archívum

Fotó: Hegedűs Márk

– Túrjad a havat, nem láttam hókotrót, láttam hókotrót, de felemelt ekével ment, felkészültetek a télre, csak hóra nem számítottatok, bezzeg Ausztriában – ellepték az ilyen és ehhez hasonló kommentek a Magyar Közút bejegyzéseit. A társaság azonban most tiszta vizet öntött a pohárba: Pécsi Norbert Sándor, kommunikációs vezető TikTok-videóban adott érthető és logikus magyarázatokat a miértekre.

@magyarkozut Túrjad a havat, nem láttam hókotrót, láttam hókotrót, de felemelt ekével ment, felkészültetek a télre, csak hóra nem számítottatok, bezzeg Ausztriában. Kommentek, amelyek minden egyes téli bejegyzésünkhöz befutnak… Most viszont mi mindre érthető és logikus magyarázatot fogunk adni! Nézd végig a videót, megéri! Bónusz: mindig kérdezitek ki az admin. Hát most leleplezzük: ő (vagyis én, nagyon fura így írni) nem más, mint @Pécsi Norbert Sándor, kommunikációs vezetőnk, aki szóvivői munkája mellett még a közösségi oldalainkat is gondozza kicsiny csapatával. Na de erről majd később. Legyen part 2 a téli kommentekből? Írjátok meg! #magyarkozut #nekedbe #fyp ♬ Let's go - Official Sound Studio

Nemrégiben a Magyar Közút Nonprofit Zt. egyik futótűzként terjedő TikTok-bejegyzéséről is beszámoltunk, amelybe egy kis öniróniát belecsempészve, a nógrádi útszakaszról tettek közzé egy vicces videót a szakemberek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában