Zenélő út

2022.12.05. 13:54

Futótűzként terjed a nógrádi útszakaszról készült TikTok-videó

A napokban futótűzként terjedt a Magyar Közút Nonprofit Zt. egyik TikTok-bejegyzése, amelybe egy kis öniróniát belecsempészve, a nógrádi útszakaszról tettek közzé egy vicces videót.

Gubányi Patrik

A tinédzserek körében az egyik legnépszerűbb közösségi oldal a TikTok, ahová rövid és általában humorosabb jellegű videókat töltenek fel. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. úgy gondolta, hogy itt tudja a leghatékonyabban megszólítani a fiatalabb korosztályt, sikerült is neki. Már több olyan anyagot töltöttek fel az említett oldalra, ami hatalmas nézettséget hozott, nem volt ez másképp legutóbbi posztjuknál sem. Egy kis öniróniát belecsempészve a Nógrád megyei Nagykeresztúr térségében készült a felvétel, amelyen látható a kátyúval teli út, mindez egy rock jellegű zenei aláfestéssel, majd a nemrégiben felújított szakaszhoz érve megszólalt az Egy új élmény című dal. 

@magyarkozut A “zenélő út” vonaton nincsen fék. Az elmúlt több mint 10 évben 7500 kilométernyi utat teljesen újra hangszereltünk. Folyamatosan dolgozunk a finomhangolásokon is, hogy minél kevesebb Master of puppets és annál több Egy új élmény legyen az országos utakon. #magyarkozut #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang - Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Portálunk megkeresésére a társaság kommunikációs osztályvezetője, Pécsi Norbert Sándor elmondta, hogy kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek az újgenerációs közösségi felületeken való aktív jelenlétre. Így talán nem is meglepő, hogy állami és piaci nagyvállalati szinten is kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a közösségi oldalaik. 

– TikTok-oldalunk sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy már több mint 51 ezer követővel rendelkezik és az eddigi, kifejezetten oda készült, a kommunikációs csapatunk által megalkotott tartalmainkat több mint  egymillió lájkkal hálálták meg a platformon – emelte ki Pécsi Norbert Sándor.

Mint mondta: az utóbbi napok egyik slágertémája volt, hogy a 37-es főút Szerencs közeli szakaszán elkészült az ország második zenélő útja. Aki az új, négysávos szakasz egyik részén, a külső sávban megy, az az Érik a szőlő nótát tudja megszólaltatni az autójával, amiből egyfajta trend lett. 

– Ezt folytatva húztunk egy merészet és egy újabb zenélő-utas videót készítettünk. Az ezen látható út a Nógrád megyei Nagykeresztúrról kivezető mellékút, amelyen nemrég teljeskörű felújítás zajlott. A célunk ezekkel az anyagokkal, hogy a fiatal, vagy a fiatalosabb generációt megszólítsuk, és humoros, kreatív felvételeket készítsünk nekik. A most felnövekvő korosztályt a lehető leghamarabb szeretnénk megszólítani, hiszen később aktív közlekedőkként ők lesznek az ügyfeleink, így célszerű megismertetni velük a tevékenységünket. Ez azért fontos, hogy munkatársaink megítélése kedvezőbb lehessen az újabb generációknál, ami később talán a munkaterületek környékén történő vezetésben is tetten érthető lesz, amivel a közutasokat ért balesetek száma is érdemben csökkenhet – hangsúlyozta Pécsi Norbert Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában