Adomány

2022.12.05. 20:02

Kórházakban fekvő betegek Mikulás-ünnepét varázsolja szebbé a Gáspár család + videó

Gáspár Zsolti, azaz Zsolti gazda és édesapja bejárja az ország kórházait, és minél több helyre juttatnak el adományokat, hogy szebbé tegyék az ünnepeket a betegek számára. Hétfőn Nógrád megye három kórházában – Salgótarjánban, Pásztón és Balassagyarmaton – is személyesen adták át a csomagokat.

E-L. Zs.

A balassagyarmati kórházba is rengeteg ajándékkal érkeztek

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

Zsolti gazda és édesapja már 22 éve minden karácsonykor adományoz, hagyományt teremtve ezzel. A Gáspár család két tagja hétfő délután érkezett Balassagyarmatra, a Dr. Kenessey Albert Kórház- Rendelőintézetébe, ahol Csach Gábor polgármester közreműködésével adták át az adományokat az intézményben fekvő beteg gyermekek és idősek részére.

A megyében Molnár Péter, a balassagyarmati Amigo Kávézó tulajdonosának segítségével tudták megvalósítani a jótékonysági akciót. Bíznak benne, hogy minél több embernek példát tudnak mutatni az adományozással és sokaknak örömet okoznak az ünnepekben.

Zsolti portálunknak elmondta, hogy januárban ismét Balassagyarmatra látogatnak majd, ahol szintén jótékonykodás keretében új, meleg ruhákat fognak osztani a rászorulóknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában