Hiány

2022.12.05. 21:16

Kaptunk egy fülest arról, hol tudtok tankolni Salgótarjánban

Hétfőre a megyeszékhely legtöbb üzemanyagtöltő állomásán elfogyott a 95-ös benzin, de úgy tűnik, hogy az utánpótlás már megérkezett.

Nool

Korábban beszámoltunk arról, hogy szinte minden nógrádi benzinkút előtt hosszú sorok kígyóztak vasárnap. Volt olyan töltőállomás, ahol csak prémium terméket lehetett kapni. A Traffipax a Nógrádi utakon nevű Facebook-csoportban egymást érik a posztok, amelyben az emberek azt jelzik, melyik benzinkúton nincs már lehetőség hatósági áras üzemanyagot tankolni.

Hétfőn már szinte minden bejegyzés arról szólt, hogy mindenhol elfogyott a 95-ös benzin. 

Hétfő este 21 órakor egy kedves olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy a salgótarjáni Rákóczi úton lévő MOL kútra tanker érkezett, és a megcsappant készleteket nagy valószínűséggel ezekben a percekben is töltik. Kedd reggel tehát érdemes lesz ott egy próbát tenni mindazoknak, akiknek fogytán van az üzemanyaguk.

Másik olvasónk arról értesítette szintén pár perce a Nool-t, hogy a megyeszékhelyhez bevezető 21-es útszakasz melletti Mol töltőállomáson viszont óriási tömeg alakult ki: 40-50 autó kígyózik jelenleg a sorban, a várakozási idő pedig akár több órát is igénybe vehet. Akinek tehát nem annyira sürgős a gyors tankolás, talán érdemes várniuk kedd reggelig. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában