Évértékelés

2022.12.30. 14:55

Farkas Attila: "Pásztó továbbra is a fejlődés útján halad"

Év elején még mindenki azt hitte, hogy az idei esztendő sokkal könnyebb lesz majd, ha lecseng a koronavírus-világjárvány. Farkas Attila, a város polgármestere elmondta portálunk érdeklődésére, hogy az orosz-ukrán háború minden elképzelésüket felborította.

N. O.

Farkas Attila

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

– Néhány beruházás csúszik a településen. Az energiaválság miatt pedig több helyen is spórolásra kényszerültünk, amely által néhány intézményben energiatakarékossági intézkedést kellett bevezetni, amelyek várhatóan április közepéig tartanak majd – közölte Farkas Attila.

Hozzátette: a sok nehézség ellenére, azonban jó hír is érkezett Pásztóra. Az új TOP Plusz pályázatokról ugyanis sikeres elbírálások születtek, így a következő évben is jelentős beruházások indulhatnak a városban. Ezáltal több belterületi utat korszerűsítenek, de megújul a francia tagozat épülete is, valamint újabb kamerákat helyeznek el majd a város több pontján. Emellett a könyvtár is megújul, míg a sportpályánál lelátót és futókört is építenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában