Kultúra

2022.12.07. 13:08

A balassagyarmati növendékhangversenyen is tiszteletét tette a Mikulás

A balassagyarmati Rózsavölgyi Márk Alapfokú Művészeti Iskolában kedden délután rendezték meg a növendékhangversenyt. A gyermekek nagy örömére a Mikulás is meghallotta a felcsendülő dallamokat és az intézménybe sietett az ajándékokkal.

E-L. Zs.

Az iskola kórusa karácsonyi énekszóval hívta a nagyszakállút, aki meg is érkezett a sok ajándékkal

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

A 2022/2023-as tanév második teltházas növendékhangversenye kedden délután vette kezdetét, amelyen 20 diák gitár, trombita és zongora darabját hallgathatták meg az érdeklődők. 

Zongorán a négykezes daraboknál közreműködött Kósa József és Perneczky Zsolt felkészítő tanár. Az idei évben rendhagyó módon a zenét tanuló diákokat is külön meglátogatta a Mikulás. 

Az iskola kórusa karácsonyi énekszóval hívta a nagyszakállút, aki meg is érkezett a sok ajándékkal. Hozott a zsákjában minden jót, amit krampuszai segítségével kiosztott.  

Csábi István intézményvezető portálunknak elmondta, hogy a művészeti iskolában tanuló összes gyermeknek jutott a Mikulás csomagjából, amely a Lamenda- és a Kárpátok alapítványnak, valamint a Lego csoportnak köszönhető. A rendezvény végén közös énekléssel búcsúztak el a Mikulástól, annak reményében, hogy jövőre újra eljön hozzájuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában