Bibliotéka

2022.11.08. 19:18

Változott a fiókkönyvtárak nyitvatartási ideje Salgótarjánban

Az egyes salgótarjáni fiókkönyvtárak immár megváltozott nyitvatartási idő szerint működnek. Mutatjuk a részleteket.

V. E.

Indulás előtt nem árt tájékozódni a könyvtárak nyitva tartásáról

Forrás: Shutterstock

Mint arról portálunk már beszámolt november 2-tól a Balassi Bálint Megyei Könyvtár rendkívüli nyitvatartás szerint fogadja az olvasóközönségét. Ennek értelmében a könyvtár hetente három napon fogadja a könyvek szerelmeseit, azaz kedden és csütörtökön 10 és 18 óra között, míg szerdán 8 órától 16 óráig.

A bibliotéka a napokban azt is megosztotta honlapján, hogy az egyes fiókkönyvtárai milyen nyitvatartási idő szerint működnek novembertől. A bejegyzés szerint a salgóbányai fiókkönyvtár keddenként 14 órától két órán keresztül tart nyitva, a zagyvarónai fiókkönyvtár ugyanezen a napon 15 órától 17 óráig. Somoskőn szerdánként 16 és 18 óra között látogatható a fiókkönyvtár, míg a Beszterce-lakótelepi helyiség csütörtökönként 17 órától nyitja meg kapuit az olvasók előtt két órán át. A rónafalui fiókkönyvtárat vasárnap kereshetik fel a könyvek szerelmesei 15-16 óra között.

A forgách-i fiókkönyvtár február végéig bezárt
A Balassi Bálint Megyei Könyvtár tájékoztatása szerint a hosszú hétvége után a forgách-i fiókkönyvtár nem nyitott ki, az 2023. február 28-ig zárva tart. Az olvasók a könyvtári szolgáltatásokat a fent megadott időszakban a megyei könyvtárban vehetik igénybe, illetve a kikölcsönzött dokumentumokat szintén oda vihetik vissza a nyitvatartási időben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában