Iskola

2022.11.23. 17:24

Jótékonysági börzét rendeznek a szécsényi iskolában

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola közösségi oldalán adta hírül, hogy december 21-én karácsonyi jótékonysági börzét tartanak az intézményben, aznap délelőtt az iskola kitárja a kapuit a szülők és az érdeklődők előtt.

L. J.

– Kérjük, otthon készített süteményeikkel, zsákbamacska felajánlásaikkal támogassák iskolánkat. A helyszínen felajánlott szülői támogatásért cserébe süteményeket, illetve zsákbamacskákat kínálunk – írta a bejegyzésben Pancsovai Gergely, az intézmény igazgatója. – Fő célunk egy elektromos sütő beszerzése, amivel a gyermekek a technika órákon, délutáni foglalkozásokon elsajátíthatják az alapvető sütési- főzési praktikákat.

Az igazgató végül kitért arra is, hogy várják a zsákbamacskához való felajánlásokat, amelyeket idén nemcsak a gyermekeknek, hanem felnőtteknek is készítenek. Mint írta: aki süteménnyel, vagy tárgyi felajánlással támogatná az intézményt, jelezze, hogy megfelelő módon tudjanak előkészülni rendezvényre.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában