Kifakadt

2022.11.15. 20:40

Dühösen tette helyre a vandálokat Érsekvadkert polgármestere

Dr. Őszi Attila Csaba, a település polgármestere a község közösségi oldalán egy dühös hangvételű bejegyzésben fakadt ki a napokban, amiért megrongálták a temető kertjében épülő kerítést.

L. J.

Tönkretették a temetőkert kerítését a vandálok

Forrás: Facebook/Érsekvadkert Község Önkormányzata

Mint  írta: az önkormányzat dolgozói mindent megtettek annak érdekében, hogy az ünnepekre a legszebb legyen a falu temetőkertje. Ez sikerült is, aminek köszönhetően elkezdték a felső parkoló kialakítását, majd a műszaki állomány az elmúlt napokban ennek első lépéseként elkészítette a kerítést. November 9-én viszont azzal kellett szembesülniük, hogy néhány illető gépkocsival kirángatott két bebetonozott oszlopot a kerítésből, mindössze azért, hogy minél közelebb állhassanak ahhoz a sírhoz, ahová éppen készültek. 

A polgármester a bejegyzésében arról is beszámolt, nem tűrheti el, hogy az önkormányzati forrásból épült dolgokat bárki megrongálja, illetve mások munkáját semmibe vegye. Végül megjegyezte: ezek után nem tudja, milyen sors vár majd a temetőben épülő illemhelyre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában