Korszerűsítés

2022.10.07. 13:42

Új eszközökkel is segítik a túrázást Diósjenőn

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Belügyminisztérium gazdaságélénkítő programjának köszönhetően kétszázmillió forintból újítják fel a Jenői Strandfürdőt. Az első ütemben kialakítják az Ágnes-fürdőházat, ahol gyógynövényes fürdővizekben mártózhatnak meg a látogatók.

L. J.

Elektromos járművekkel egyszerűbben felfedezhető a festői környék

Forrás: Illusztráció | Shutterstock

A település önkormányzata a község honlapján bemutatta azokat a rekreációs eszközöket, amelyek a következő évben gazdagítják a község turisztikai kínálatát. A megpályázott eszközök közül az elektromos rásegítésű háromszemélyes bringóhintókat, valamint a bérelhető elektromos bicikliket mutatják be. 

Mint írták, ezekkel a járművekkel a község tágabb környezete, így például Drégelypalánk és Nógrád vára, valamint a Királykút azok számára is könnyen és élményszerűen megközelíthetővé válik, akik erőnléti állapotuk miatt elektromos rásegítés nélkül nem vagy csak nehezen tudnák bejárni az útvonalat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában