Csúszkálás

2022.10.30. 20:10

Óriási bejelentés: jégpályát építenek a télre Vizsláson

Sándor József, Vizslás polgármestere örömhírrel jelentkezett minap Facebook-oldalán: jégpályát építenek a télre a községbe.

Nool

Advent első vasárnapjától Vizsláson 3 hónapon át várják majd a jégkorcsolya szerelmeseit (borítóképünk korábban Salgótarjánban készült)

Forrás: Nool archívum

Fotó: Hegedűs Márk

A községvezető bejegyzése szerint az idén advent első vasárnapjától – december 4-től – Vizsláson megnyitják a jégkorcsolya pálya kapuit. Bár a polgármester a részleteket későbbre ígérte, az már biztos, hogy három hónapig Vizsláson csúszkálhatnak a téli sport szerelmesei. 

– Vizslás fejlődik, Vizslásra érdemes lesz kijönni! – emelte ki Sándor József.

Minap számoltunk be arról, hogy számos önkormányzati intézmény bezárásáról vagy szolgáltatásainak szűkítéséről hozott döntést a salgótarjáni közgyűlés. Többek között megszavazták, hogy négy hónapra bezárnak a városi sportcentrum kiszolgáló épületei és a teniszsátrat sem állítják fel, de ezen a télen jégpálya sem lesz a nógrádi megyeszékhelyen.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában