Civil Mozaik

2022.10.08. 17:47

A 10-es szám bűvöletében: színes rendezvénnyel várja a szervezeteket és a fiatalokat a civil központ

A Háztartások Foglalkoztatásáért Alapítvány – mint a Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ cím birtokosa – Civil Mozaik címmel szervez fórumot október 10-én, hétfőn, 10 és 14 óra között.

A program célja, hogy a fiatalok és a civil szervezetek közötti kommunikációt erősítse, továbbá bemutatkozási lehetőséget biztosítson a különféle tevékenységi ágakban létrejött formális csoportoknak. 

Forrás: Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

A rendezvényt Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárság helyettes államtitkára nyitja meg, aki 10.30-tól kezdődő civil fórum nyilvános interjút ad a hazai civil szektorról. A rendezvény helyszíne: Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (3100 Salgótarján, Klapka út 4.) A Civil Mozaikon közös kalandra invitálják a diákokat, akik a délelőtt folyamán a Civil Központ előtti területen játékos feladatokon keresztül ismerkedhetnek meg a civil szervezetek tevékenységével. 

Eközben a színpadon a helyi kulturális egyesületek csapatai (Mona DejaVU, Havanna, Savaria, KIVISZI) adnak műsort, majd a rendezvény 13.30-kor Lil G fellépésével zárul. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában