Egészség

2022.10.24. 17:37

Keddtől újra lesz rendelés a szécsényi egészségügyi centrumban

Mint arról korábban beszámoltunk, a Szécsény és Térsége Egészségügyi Centrumban csőtörés történt a napokban. Ezért az épületet le kellett zárni, a rendelés pedig múlt csütörtök óta szünetel.

L. J.

Dr. Barrak Ahmad, a Szécsény és Térsége Egészségügyi Centrum igazgató főorvosa érdeklődésünkre elmondta, hogy az intézményben egy nagyobb csőtörés történt. A kár több millió forintos, ugyanis érintette a villanyhálózatot, azonban szerencsére a gépeket nem. A csőtörés által okozott problémát sikerült elhárítani az elmúlt napokban. Így az egészségügyi centrumban holnaptól, azaz keddtől újra lesz rendelés. 

Az igazgató főorvos hozzátette, hogy ezúton is köszöni Balla Mihálynak, a térség országgyűlési képviselőjének és Stayer Lászlónak, a város polgármesterének a gyors közbenjárást és segítségét. Emellett hálás a dolgozóinak és a barátainak is az elmúlt napokban nyújtott segítségükért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában