Köszöntés

2022.10.24. 11:36

Hetvenhét éves lett a rétsági polgárőrök legidősebb tagja, társai is felköszöntötték

A napokban soron kívüli értekezletet tartott a város polgárőr egyesületének tagsága.

H. H.

Pusztai Edgár (középen) ma is lelkesen végzi önkéntes szolgálatait, tevékenységét pedig országos és megyei szinten is elismerték már a polgárőrök

Forrás: Beküldött fotó

A Hunyadi ligetben található egykori lőtér épületében rendezett megbeszélésen elsősorban a karácsonyig és szilveszterig tartó mintegy két hónapos időszak főbb feladatai kerültek szóba. A legközelebbi komolyabb munka majd az október 30-i Mindszenty-Pallavicini megemlékezés biztosítása lesz, az eseményt két helyszínen tartják, a Börzsöny utca végén lévő körforgalomnál álló szoboregyüttesnél, valamint a régi honvédlaktanyában

A tanácskozáson az elnökség röviden beszámolt Rétság közbiztonsági helyzetéről, ami kifejezetten jónak mondható, illetve a köztisztaság javítását szolgáló intézkedésekről. Hozzátették: az önkormányzattal, az intézményekkel, a városi rendőrkapitánysággal és más civil szervezetekkel egyaránt kiváló kapcsolatokat ápolnak.

Az értekezleten a polgárőrök köszöntötték legidősebb tagjukat, a hetvenhetedik születésnapját ünneplő Pusztai Edgárt, aki ma is lelkesen végzi önkéntes szolgálatait, tevékenységét pedig országos és megyei szinten is elismerték már a polgárőrök. A baráti körében Csiszló becenéven szólított nyugdíjas férfit az elnökség ajándéktárggyal és oklevéllel jutalmazta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában