Jelmezes buli

2022.10.29. 10:45

Érdekes előadás és tökfaragás is várja a családokat Nemtiben

G. E.

Tök jó buliba invitálják azokat, akik szeretnének egy jó hangulatú délutánt eltölteni családjukkal, barátaikkal. Lelkes helyi önkéntesek és a Kiskerttől a bográcsig Egyesület nem első alkalommal teremt arra alkalmat, hogy érdekes, színes programon kapcsolódjanak ki a helyiek. Azonban nem csak a településen élőket, hanem a környező falvakból érkezőket is várják ma 15 órától a szabadtéri színpadnál, az Óvoda út 2. szám alatt. 

– A Kerek Perec Egylet A kalap című előadását láthatják az érdeklődők. A délután folyamán kézműves foglalkozásokon, ügyességi és népi játékokban is kipróbálhatják magukat a látogatók, de tökfaragó versenyt is hirdetünk, amire az óvodásoktól kezdve akár felnőttek is nevezhetnek – tájékoztatott Ládeczki Anita, szervező, aki arra is kitért: – Különböző kategóriákban díjazzuk is az alkotásokat. 

Mint mondta, az első húsz jelentkezőnek tudnak alapanyagot biztosítani, így aki tud vigyen tököt és a faragáshoz szükséges eszközöket magával. A programra látogatók akár rémséges jelmezbe is bújhatnak, a belépés díjtalan lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában