Milliók voltak nála

2022.09.13. 17:04

Pásztói mentőkutyák is keresik már a Gyöngyösről eltűnt férfit

Kovács Dávidot utoljára Gyöngyösön, a Kemény János utcában látták, ahonnan ismeretlen helyre távozott.

Nool

Mentőkutyákkal is keresik az eltűnt férfit

Forrás: Heol.hu

Fotó: Czímer Tamás

Felesége a rendőrségen, illetve a közösségi médiában kért segítséget, azonban a férfit azóta sem találták meg. Szeptember 12-én, hétfőn megkezdődött a Deli-tó átvizsgálása is, amelyben a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány és a pásztói Help Mentőkutyás Egyesület szakemberei segítkeznek – számolt be róla a Heol.hu.

A vizsgálat körülményeiről a pásztói Help Mentőkutyás Egyesület vezetője, Bernát Zsolt tájékoztatta a Heol.hu-t.

– Már átkutattuk Gyöngyös erdős részeit, az iskola környékét, illetve minden olyan helyszínt, amely az eltűnés szempontjából releváns lehet. Természetesen mindezt kutyákkal tettük, de a nagy erőkkel zajló keresés eddig még nem vezetett eredményre. A család kérésére a Deli-tavat is átnézzük, ehhez a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítványtól kértünk segítséget. Nekik köszönhetően a tavat speciális búvárok vizsgálják át egy szonárral, ami azt jelenti, hogy ha találnak valamit a vízben, akkor az alapítvány emberei lemennek érte és felhozzák.

Az egyesület vezetője hozzátette: a kutatás akár több napig is eltarthat, mert a vízmélység több, mint három méter.

Ahogy arról már korábban írtunk, csak az autóját találták meg az eltűnése másnapján annak a 23 éves fiatalembernek, akit családja kétségbeesetten keres lassan két hete. A családapa egyébként egy építési cég ügyvezetője és azért ment a Heves megyei városba, hogy az ott zajló építkezésükön kifizesse a munkások bérét, így vélhetően több millió forint volt nála. A férfinak azonban nyoma veszett, autóját másnap találták meg a gyöngyösi Kemény János utcában, benne papírjaival és pénztárcájával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában