Cipőtalp

2022.09.19. 14:28

Otthagyta lábnyomát a halhatatlanok között a tarjáni színház művésznője, Vándor Éva

Elhelyezték szombaton Vándor Éva cipőtalp-lenyomatát a budapesti Nagymező utca Operettszínház előtti részén, a Halhatatlanok sétányán.

Nool

Vándor Éva Simon Lajos (balra) és Susán Ferenc társaságában

Forrás: Facebook/Zenthe Ferenc Színház

Ahogy arról már korábban írtunk, a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház művésznőjét idén választották a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagjai közé. Az elismerés velejárója, hogy az ő cipőtalpáról készülő másolat is odakerül a budapesti Nagymező utcában az Operettszínház előtti járdaszakaszra a sok aktív és már eltávozott kiválóság lábnyoma mellé. Az Örökös Tagság ráadásul abból a szempontból is rendkívül megtisztelő a művészek számára, hogy őket maga a nagyközönség választja meg azon előadóművészek közül, akik tehetségükkel, a nemes célok melletti kiállásukkal, valamint a rendelkezésükre álló eszközökkel sokat tettek a kultúráért, a művészetért és a társadalomért. 

Forrás: Facebook/Zenthe Ferenc Színház

A Halhatatlanok Sétányán szeptember 17-én, szombaton helyezték el a nyolc idén megválasztott művész, azaz Vándor Éva, Pásztor Erzsi, Alföldi Róbert, Dunai Tamás, Kolonits Klára, Wiedemann Bernadett, Bozsik Yvette és Mihályi Gábor cipőtalp-lenyomatát. A színház közösségi oldalán közzétett bejegyzés szerint az ünnepi eseményen a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház igazgatója, Simon Lajos, valamint Susán Ferenc produkciós igazgató is jelen volt. 

Forrás: Facebook/Zenthe Ferenc Színház
Forrás: Facebook/Zenthe Ferenc Színház

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában