Felajánlás

2022.09.20. 17:56

Harmadszor adományoztak gyümölcslét a szécsényi tanintézményeknek

Szécsény önkormányzata és egy helyi cég kedden tanévkezdési termékadományt juttatott el a település összes tanintézményének, minden tanulónak és minden munkatársnak.

Lászlók Judit

Nem csak a gyerekek, hanem az oktatási intézményekben dolgozók is kaptak az italból

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

 Az első felajánlást a Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Magyar úti épülete előtt adták át. Stayer László, a város polgármester köszöntő beszédében elmondta, hogy az idei tanév elején az egészséges élelmiszert gyártó cég ismét megkereste  az önkormányzatot, hogy szeretnének présleveket adományozni a településen tanuló gyermekeknek. Szívesen vette a felajánlást, de azt is megkérdezte, hogy esetleg a pedagógusok és a dolgozók is részesülhetnének-e a felajánlásból. A vállalkozás képviselője természetesen örömmel mondott igent a kérésre.

Ezt követően Lozsádi Dániel, a társaság társtulajdonosa vette át a szót.

– Társadalmi felelősségvállalásunk mentén harmadik éve támogatjuk a szécsényi iskolák gyermekeit, s immár tanárait. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is összesen 1355 üveg száz százalékos Funky Forest préslevet adományozunk minden szécsényi oktatási intézménynek.

Hozzátette: ezzel a gesztussal is szeretnék meghálálni, hogy a város befogadta őket és immár a második otthonukká vált a Nógrád megyei város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában