Kinevezés

2022.09.07. 14:39

Két intézmény élére került új igazgató a salgótarjáni tankerületnél

Két új igazgató kezdi meg a munkát a Salgótarjáni Tankerületi Központban a 2022/2023-as tanévtől.

Gulyás Edina

Megkezdődött a tanév

Forrás: Pexels/Illusztráció

– A napokban megkezdődött az új tanév, amelyben hét igazgató kezdte meg új kinevezéssel a munkát a Salgótarjáni Tankerületi Központban. Az intézményvezetők a közelmúltban dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkártól és Hajnal Gabriellától, a Klebelsberg Központ elnökétől vehették át kinevezésüket ünnepélyes keretek között Budapesten – tájékoztatott Simon Tibor, a tankerületi központ igazgatója, hozzátéve: – Az intézményvezetők közül többen már évek óta igazgatják iskolájukat, munkájukkal hozzájárulnak az általuk vezetett intézmény színvonalas és sikeres működéséhez. 

Mint mondta, Szluka Pálné, a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium és Pálfalvai Zoltán, a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium igazgatója ismét intézményvezetői megbízást kapott, ahogyan Petréné Kópis Erzsébet, a Bujáki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, Lantosné Sirkó Ágnes, a Nógrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat, valamint Széchy József, a Kállói II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola vezetője is.

– A Salgótarjáni Tankerületi Központ két intézményének élén áll új igazgató idén szeptembertől, ennek mindkét esetben nyugdíjazás az oka. Alabérné Boda Andrea a Nógrád Megyei Váci Mihály Gimnáziumot, míg Petneházi-Rácz Katalin a Jobbágyi Fáy András Általános Iskolát vezeti mostantól – közölte Simon Tibor.

Mint arról beszámoltunk, hét igazgató kezdi meg új kinevezéssel a munkát a Balassagyarmati Tankerületi Központban is:

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában