Elismerés

2022.09.29. 13:58

Hat kategóriában adják át a Príma-díjakat Salgótarjánban

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Nógrád Megyei Szervezete pénteken szervezi meg a Príma Díj Gálát, amely eseményen a vállalkozók és pénzintézetek díjazzák a művészet, oktatás és tudomány területén a megyében kimagaslóan és példamutatóan teljesítő személyeket.

V.E.

Pénteken ismét átnyújtja díjait a VOSZ Nógrád Megyei Szervezete

Forrás: Nool Archív

Czékmánné Kelecsény Ágnes, a VOSZ Nógrád megyei Szervezete elnöke elmondta: az esemény helyszíne idén a 100 éves Salgótarján lesz, így szeptember 30-án, pénteken, 17 órakor a József Attila Művelődési Központ színháztermében adják át az elismerő okleveleket és díjakat. A szokásoknak megfelelően, a köszöntők elhangzása után előbb az elismerésben részesülő vállalkozók kilétére derül fény, majd a közönség megtudhatja, hogy a különböző kategóriákban melyik jelöltet találta a nyolc tagú zsűri a Nógrád megyei Príma-díjra érdemesnek.

A VOSZ Nógrád megyei elnökségének döntése alapján átadják a megyei Év Szakmai Vállalkozója okleveleket, a T. Németh László Partneri Nívódíjat, valamint a Csillik Zoltán Innovációs Díjat. Emellett a Vállalkozók Napja rendezvény meghívóját is átveheti az az érintett, aki az elismerését december 2-án, Budapesten az Országos Év Vállalkozója díjak kihirdetésekor kapja meg.

Ezután az idei Nógrád megyei Príma díjasok névsorát ismerheti meg a közönség. Az elismerést hat – tudomány, oktatás és köznevelés, sport, népművészet és közművelődés, képzőművészet, valamint zeneművészet – kategóriában nyújtják át az arra érdemesnek. Minden díjazottat a Megyei Príma szobor, illetve az oklevél mellett adómentesen 1 millió forinttal ismernek el.

Az átadó ünnepség után a kikapcsolódásé lesz a főszerep. A gála műsorában a Zenthe Ferenc Színház művészei, így Németh Anna, Simon Kata és Erdélyi Gábor mellett színpadra lép Kántor Zoltán és Kántorné Müller-Zsófia. Továbbá Radics Gigi is énekel majd a megjelenteknek, akik most az Attraction Látványszínház előadását is megcsodálhatják Salgótarjánban.

Címkék#Prima díj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában