Fürdőzés

2022.08.05. 17:47

Új szolgáltatásokkal is várja majd a pihenni vágyókat a felújítás alatt álló diósjenői strand

Korábban már portálunk is beszámolt arról, hogy a Belügyminisztérium Gazdaságélénkítő Programjának köszönhetően kétszázmillió forintból újítják fel a Jenői Strandfürdőt.

Lászlók Judit

Bekerültek a külső- és a belső nyílászárók, elkészült a tető, továbbá a gépészeti alapszerelések is megtörténtek

Forrás: diosjeno.hu

Az első ütemben létesül egy gyógynövényes fürdővizekkel ellátott fürdőház a strand területén, amelynek a munkálatai idén márciusban kezdődtek el. A település önkormányzata most a község honlapján számolt be arról, hogy látványos a haladás az Ágnes-fürdőház építésében.

– Közel kilencven százalékos készültségi állapotban van a beruházás. Bekerültek a külső- és a belső nyílászárók, elkészült a tető, továbbá a gépészeti alapszerelések is megtörténtek, folyamatban van a gipszkartonozás, illetve megújult a bejárat melletti kiszolgáló épület is – írják a közleményben.

Hozzátették: az idén megnyíló létesítményben dézsafürdő, szauna és egyéb, beltéri fürdőzési szolgáltatások is várják majd a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában