Nyárzáró

2022.08.26. 21:59

Salgótarjánból elszármazott hírességek pezsdítették fel a nyárzáró fesztivál első napját (galéria)

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. (REMEK) két napon át tartó Nyárzáró Fesztiválja Salgótarján hazavár címmel vette kezdetét pénteken, a Fő téren.

V. E.

Rengetegen voltak kíváncsiak Radics Gigire

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Balogh Katalin, a REMEK ügyvezető igazgatója a pénteki nap mottójával kapcsolatban kifejtette: apropóját az adta, hogy az este során kizárólag olyan művészek lépnek színpadra, akik a nógrádi megyeszékhelyről indultak hódító útjukra.

A koncertek sorát, 18 óra 30 perckor a még pályája elején járó, de városunkban egyre népszerűbb Figi nyitotta meg. Ezután, 19 órától az országosan elismert előadók vették át az uralmat a színpad felett, így a Bon-Bon együttes, Oláh Gergő, majd pedig Radics Gigi slágereit énekelhette együtt a közönség. Az est zárásaként, 22 órától négy lemezlovas – Newik, Pryce, Dave Hardy és Danny Ground – szolgáltatja majd a Dj keverőpult mögött a parti dallamokat.

Augusztus 27-én, szombaton szintén a változatosságé lesz a főszerep a Fő téren, amelyet több műfajban játszó zenész és énekes biztosít majd. Elsőként, 18 órakor a magyar hip-hop zene egyre felkapottabb előadója, HRflow lép a salgótarjáni színpadra, akit a rap kedvelt képviselői, L.L. Junior, valamint Nemazalány és Sofi követ. Geszti Péter legismertebb dalai, 20 órától csendülnek majd fel, végül a fesztivál résztvevői a magyar diszkók kihagyhatatlan alakjával, Dj Báránnyal inthetnek búcsút az idei nyárnak Salgótarjánban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában