Les

2022.08.08. 17:20

Különleges őzbakot ejtettek el a Cserhát lankáin

Különleges őzbakot ejtett el Molnár Alex bérvadász Pásztó közelében a hétvégén.

F. Z.

Zám Zalán (balra) és Molnár Alex a különleges bakkal

Forrás: Beküldött

Fotó: Beküldött

Kísérője Zám Zalán, a 202-es Nógrád-Cserháti Vadgazdálkodási Tájegység fővadásza volt, aki a vadállomány szakszerű hasznosításában nyújtott segítséget a Muzsla Vadásztársaság területén.

– Szerencsés vagyok, hogy barátomként tisztelhetem kísérőmet, aki rutinjának köszönhetően segíti tájegysége vadászatra jogosultjait a bérvadásztatásban is – közölte portálunkkal Molnár Alex. – Zalán ismerte a bak mozgását, jó helyen, jó időben voltunk a területen. Mérhetetlen örömmel adtuk meg a végtisztességet a Cserhát lankáitól búcsúzó vadnak, köszönet érte kísérőmnek és a vendéglátóknak is! A bak elejtése újabb piros betűs vadászélmény volt számomra, nem lehet szavakba önteni azt a boldogságot, amihez Szent Hubertusz hozzásegített!

Molnár Alex hozzátette: várják a hivatalos bírálat eredményét, egy ilyen különlegesség, páratlan tízes trófea esetében becslésekbe nem bocsátkozna. Mindenesetre a vad nyakpreparátuma trófeaszobája felbecsülhetetlen értékű darabja lesz. 

Címkék#vadászat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában