Kalandok

2022.08.05. 16:30

Kalandos foglalkozásokon fedezték fel képességeiket a táborozók Salgótarjánban

Találd meg önmagad, fedezd fel képességeid! címmel hirdetett napközis tábort általános iskolásoknak a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (NMSzC).

V. E.

A fiatalok mindennap más-más szakmába nyerhettek betekintést

Forrás: Beküldött

Az ötödik-hatodik, illetve hetedik osztályt végzett diákok a héten a Digitális Közösségi Alkotóműhelyben és az NMSzC salgótarjáni technikumaiban izgalmas kalandokat élhettek át a foglalkozásokon. A fiatalok mindennap más-más szakmába nyerhettek betekintést, így hétfőn a Borbély Lajos nevét viselő intézményben például a szépészeti fortélyokkal ismerkedhettek meg. 

Izgalmas kalandokat élhettek át a foglalkozásokon a diákok
Forrás: Beküldött fotó

Kedden a Táncsicsban kincskereső játékban vehettek részt, míg szerdán a Stromfeld falai között a CAD-re fel! Mire jó a CNC? vagy a LEGO egy kicsit másképp nevű programok tették izgalmassá az ebéd utáni órákat. Csütörtökön reggelről a Keribe látogattak a táborozók, akik a délelőtt folyamán játékos vetélkedőben mérhették össze rátermettségüket, de emellett a vendéglátásba is „belekóstolhattak”. A délután folyamán a diákok a Digitális Közösségi Alkotóműhelyben folytathatták a megkezdett munkát, illetve tehették ugyanezt péntek délelőtt is. Ezt követően ebéd után a gyerekek a kollégium felé vették az irányt, ahol darts, asztalitenisz és kondigépek kipróbálásán túl egy csapatversennyel zárták a tábort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában